Nekalan Pussitehdas

Nekalan Pussitehdas on Tampereen keskustan kupeessa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa. Nekalan pussitehdas on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta ja aivan valtatie 3:n läheisyydessä, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere.

Kiinteistön on rakennuttanut alun perin Hyppölä Oy vuonna 1976 ja se toimi aluksi paperipussi- ja kirjekuoritehtaana. Kiinteistön kirjeet on nyt kaikki valmistettu, ja nykyään Nekalan pussitehtaassa on useita aktiivisia yrityksiä. Pussitehtaassa toimivat esimerkiksi Caverion Suomi Oy, Cityvarasto Oy, KL-Varaosat Oy, Maalarimestarien Oy, Gronlund Palvelut Oy sekä Redicom.

Tampere on jo pitkään ollut aktiivinen kasvukeskus, joka on pystynyt mukautumaan ja kasvamaan perinteisen teollisuuden vaihtuessa palveluiden tuottamiseen. Niinpä Nekalan pussitehdas on yksi näistä perinteisen teollisuuden merkeistä nykyajan Tampereella. Nekalan pussitehtaan hyvä sijainti valtatie 3:n varrella vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, luo mainiot puitteet monenlaiselle yritystoiminnalle. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Tarvitsetko uudelle yrityksellesi tilaa jossa toimia? Oletko etsimässä jo toimivalle yrityksellesi uutta puhtia uusista toimitiloista? Ota yhteyttä!

Sijainti

Pussitehtaan vieressä on ruokakauppa, rautakauppoja, ja muuta liikennevirtaa tuovaa liiketoimintaa. Bussipysäkki sijaitsee aivan rakennuksen edessä ja valtatie 3 on lähes vieressä. Tampereen keskusta on vain 1,5 kilometrin päässä.

Vetovoimainen kaupunki

Tampere on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista. Tampere laajenee nyt voimakkaasti länteen ja etelään – luontaista liikettä on tännepäin paljon.

Toiminnalle tilaa

Nekalan Pussitehdas on hyvä vaihtoehto monenlaiseen liiketoimintaan – olipa kyseessä sitten varastotilaa, toimitilaa tai liiketilaa tarvitseva yritys, meiltä löytyy ratkaisu.

Synergiaa vuokralaisista

Pussitehtaan vuokralaiset koostuvat suurilta osin rakentamis- ja kiinteistöalan yrityksistä. Saman katon alla toimiminen luo yritysyhteisön jonka mukana on helppo kehittyä ja kasvaa.

Ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Vuokra-asiat

  Ilari Joensivu
  ilari.joensivu@samla.fi
  045 861 3088

  Tapio Lyytinen
  tapio.lyytinen@samla.fi
  050 401 1954

  Asiakaspalvelu ja vuokralaskutus

  Marjukka Jokinen
  info@samla.fi
  050 303 6701