Vapaat toimitilat

Tiiliverhoiltu Nekalan Pussitehdas on täynnä tilaa virkeälle liiketoiminnalle. Meillä on melko hyvät mahdollisuudet räätälöidä tarpeisiisi sopiva tila. Kellarista löytyy varastointi- ja säilytystilaa, katutasossa on liiketilaa ja ylemmät kerrokset soveltuvat toimisto- ja toimitiloiksi.

Mikäli vapaista toimitiloista ei löydy sinulle sopivaa ratkaisua, soita meille niin räätälöidään juuri sinulle sopivat tilat. Voit myös kertoa meille tarkemmin tilatarpeistasi räätälöity toimitila –sivulla.

Sijainti

Pussitehtaan vieressä on ruokakauppa, rautakauppoja, ja muuta liikennevirtaa tuovaa liiketoimintaa. Bussipysäkki sijaitsee aivan rakennuksen edessä ja valtatie 3 on lähes vieressä. Tampereen keskusta on vain 1,5 kilometrin päässä.

Vetovoimainen kaupunki

Tampere on yksi Suomen suurimmista kasvukeskuksista. Tampere laajenee nyt voimakkaasti länteen ja etelään – luontaista liikettä on tännepäin paljon.

Toiminnalle tilaa

Nekalan Pussitehdas on hyvä vaihtoehto monenlaiseen liiketoimintaan – olipa kyseessä sitten varastotilaa, toimitilaa tai liiketilaa tarvitseva yritys, meiltä löytyy ratkaisu.

Synergiaa vuokralaisista

Pussitehtaan vuokralaiset koostuvat suurilta osin rakentamis- ja kiinteistöalan yrityksistä. Saman katon alla toimiminen luo yritysyhteisön jonka mukana on helppo kehittyä ja kasvaa.

Ota yhteyttä

  Yhteystiedot

  Vuokra-asiat

  Ilari Joensivu
  ilari.joensivu@samla.fi
  045 861 3088

  Tapio Lyytinen
  tapio.lyytinen@samla.fi
  050 401 1954

  Asiakaspalvelu ja vuokralaskutus

  Marjukka Jokinen
  info@samla.fi
  050 303 6701